BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN YÜKSEKOKULUMUZA MÜJDELİ ZİYARET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep ALTEPE, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÇELİK, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Sayın Adnan KAMIL ve beraberindeki heyet, Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Yüksekokul Müdürü Dr. Serhat AYAS ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksekokulun yan tarafında bulunan 3810 m2’lik özel şahıslara ait arazinin Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından istimlak edilmesi durumunda, Orhan Holding tarafından yeni öğretim binası yapılacağını aktardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep ALTEPE istimlak sürecinin hızlandırılarak çalışmanın tamamlanması talimatını vereceğini açıkladı. Yapılan bu açıklama Yüksekokulumuzda büyük sevinç uyandırdı.

Katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep ALTEPE,  Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ÇELİK ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Sayın Adnan KAMIL’a  Yüksekokul Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [03-Ara-2015]

Haber Görüntüleme : [771]