1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri Programı 4.gündeki etkinliklerle sona erdi.

1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri programımızın son gününde, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü'nde görevli Öğr.Gör.Erdem GEDİKLİ tarafından  "Okul Öncesi Dönemindeki Çocuklar ile Müzik Çalışmaları" konulu sunum yapıldı. Seminerde tüm söz ve bestelerini Erdem Gedikli'nin yapmış olduğu çocuk şarkıları öğretildi.

Etkinliğe katılan tüm konukların katılımı ile çocuk şarkıları söylendi ve rontlar oynandı. Oldukça keyifli bir oturum gerçekleştirildi.

Programın öğlenden sonraraki oturumunda Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ceyda ULUSALOĞLU tarafından "İlk Yardım" eğitimi verildi. Teorik sunumun ardından cansız manken üzerinde gönüllü öğrencilerle uygulamalı ilk yardım müdahalesi gösterildi.

Programın sonunda etkinliğin düzenlenmesinde görev alan akademik ve idari personel ile öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.

Haber Tarihi : [19-Nis-2018]

Haber Görüntüleme : [955]