1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinde 3.gün devam ediyor.
 1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinde 3.gün  devam ediyor.

1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri Programımızın üçüncü gün sabah oturumunda Bursa Kent Müzesi Sanat Tarihçisi Dilek Yıldız KARATAŞ  okul öncesi dönemdeki çocuklar için müze gezme teknikleri hakkında bilgiler verip, kaybolan meslek gruplarını bu dönem çocuklarına öğretmek için müzede drama tekniği ile yapılabilecek etkinlik örneklerini paylaştı.

Öğle oturumunda Faveo Eğitim Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Barış GÜL "Gelecekte İstihdam" adlı sunumunda geleceğin değer görecek meslekleri hakkında bilgi verip, Dünyadaki ve Türkiye'deki en değerli şirketleri ve meslekleri karşılaştırdı. Yoğun katılımın olduğu konuşmada öğrenciler meslekleri ile ilgili sorular sorarak Barış GÜL'ün tavsiyelerini dinlediler.

Haber Tarihi : [18-Nis-2018]

Haber Görüntüleme : [735]