1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri başladı.
 1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri başladı.

1.Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri 16 Nisan 2018 Pazartesi günü Orhan Holding İşe Alım Uzmanı Arzu ÇOŞKUN BİLGİN ve Şişe Cam Trakya Yenişehir Cam Sanayii A.Ş. İnsan Kanakları Müdürü Gül GÜNAY' ın " Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Yönetimi" konulu konuşmaları ile başladı. Nitelikli ve tercih edilen bir çalışanın özellikleri konusunda öğrencilerle kişisel deneyimlerini paylaşıp, başarılı bir kariyer planlama konusunda ipuçları verdiler.

Programın ikinci gününde ilk oturumda Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümünden Öğr.Gör. Murat ÇIRPAN tarafından "Bilgisayar ile Hikaye Anlatma Tekniği" konulu bir workshop çalışması yapıldı. Özellikle Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin yoğun katılımının olduğu bu çalışmada bilgisayardaki powerpoint programı kullanarak etkili bir hikaye anlatma örneği gösterildi.

Programın ikinci oturumunda Uludağ Yaş Sebze Meyve İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Senih YAZGAN ile Yeminli Mali Müşavir Eray SANVER tarafından " İş Hayatında Zirveye Giden Yol" konulu seminer verildi.

Kendi alanlarında önemli başarılara imza atmış olan her iki konuşmacı da kişisel tecrübelerini aktarırken, aynı zamanda çok çalışkan, azimli, yeniliklere açık ve özgüven sahibi olmanın önemine vurgu yapıp; öğrencilerimize mutlaka en az bir yabancı dili çok iyi bilmeleri tavsiyesinde bulundular.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Nis-2018]

Haber Görüntüleme : [882]