Yenişehir Kaymakamlığı Yüksekokulumuz Akademik Personeli ve Öğrencilerine Yönelik Yemek Programı Düzenledi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılının tamamlanması nedeniyle Yenişehir Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu yemek programında Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet SİNCİK, Yüksekokulumuz akademik personeli ve öğrencileriyle bir araya geldi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turgut SEVİNÇ’inde katıldığı programda Yüksekokulumuzda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunlar ele alındı.

Haber Tarihi : [28-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : [993]