Yenişehir İbrahim Orhan MYO Öğrencilerinden ŞİŞECAM’a Teknik Gezi
 Yenişehir İbrahim Orhan MYO Öğrencilerinden ŞİŞECAM’a Teknik Gezi

Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu Makine Programı ile İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı öğrencileri,  İmalat İşlemleri ve İklimlendirme Sistemleri dersleri kapsamında 15.05.2023 tarihinde Müdür Yardımcısı ve İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Program Başkanı Öğr.Gör.Mehmet APAYDIN, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Hakan ERDOĞAN ve Makine Programından Dr.Öğr.Üye.Mümin TUTAR eşliğinde ŞİŞECAM Cam Ambalaj ve Düz Cam Fabrikalarına teknik gezi düzenlediler.

Öğrencilerimiz üretim hatları ve işletmeyi gezerek ilgili birim sorumluları ile birlikte şişe ve düz cam üretim proseslerini ve fabrikadaki alet ve ekipmanları incelemiş ve yapılan sunum sayesinde fabrikayla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmuşlardır.

Düz Cam Üretim hattında lamine cam, temperli cam, yalıtımlı cam ürünlerinin üretimini; Cam ambalaj üretim hattında ise soda ve meyve suyu şişelerinin üretimi izlenmiştir. Ayrıca  kalıplar ve mekanik atölye yerinde incelenerek öğrencilerin teorik bilgilerinin pekiştirilmesi sağlanmıştır. İşletmede görevli olan teknik personeller öğrencileri büyük bir ilgiyle karşılayıp her konuda yardımcı olmuştur.

ŞİŞECAM Cam Ambalaj ve Düz Cam İnsan Kaynaklarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı Meslek Yüksekokulumuz olarak teşekkür ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=hLJjq_EmwgY

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-May-2023]

Haber Görüntüleme : [982]