İşyeri Eğitimi II Dersi Duyurusu

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

 

2023–2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞYERİ EĞİTİMİ II  DERSİ BAŞVURULARI

 

NOT: SINIF ORTALAMASI ( GANO 1,80’NİN ) ALTINDA KALAN ÖĞRENCİLER İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNİ ALAMAZLAR 

 

FR 1.2.3_ 01  Uygulamalı Eğitim Başvuru formu ( 3 adet )

FR 1.2.3_ 02  Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ( 3 adet )

 

 

İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ ALAN ÖĞRENCİLER YUKARIDA BELİRTİLEN EVRAKLARI DOLDURARAK,(FR 1.2.3_ 01 Uygulamalı Eğitim Başvuru formu ( 3 adet ) ve FR 1.2.3_ 02  Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ( 3 adet ), SGK Kurumu veya E-DEVLET üzerinden alınacak MÜSTEHAKLIK BELGESİ ) evraklarının imza onayları ve bilgi beyanlarını  eksiksiz bir şekilde tamamlayarak ,

13 ŞUBAT 2024 tarihine kadar, Yüksekokulumuz SGK birimine elden  teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

 

İŞ KAZASI RAPORLARI AYNI GÜN İÇERİSİNDE TARAFIMIZA BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA; SAĞLIK VE  İŞ KAZASI RAPORLARI İLE SGK İŞLEMLERİNE AİT DİLEKÇELERİ  imyosgk@uludag.edu.tr  adresine gönderilebilir.

 

İPTAL İŞLEMLERİ DİLEKÇE İLE YAPILACAKTIR.

 

DEVLET KATKISI FONU İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ İÇİN ÖDENMEMEKTE OLUP; HER HANGİ BİR ÖDEME YAPILMAYACAKTIR.

 

İletişim bilgileri özellikle cep tel. kişiye ait olan numaraları  doğru  bir  şekilde evraklarda beyan  edilecektir; resim,işyeri ve diğer imza onayları tamamlanmış olması gerekmektedir. 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır.

 

İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

 

NOT: UYGULAMALI EĞİTİM BAŞVURU FORMU VE UYGULAMALI EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FORMLARINI https://unikys.uludag.edu.tr/tr/document_categories LİNKİNİ TIKLADIKTAN SONRA DOKÜMAN KISMINA UYGULAMALI EĞİTİM YAZARAK ARAMA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. İSTENEN EVRAKLAR LİSTE HALİNDE EKRANA GELMEKTEDİR.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [02-Şub-2024 07:30]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-Şub-2024 07:34]

Duyuru Görüntüleme : [877]