Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ'ün "Mesaiye Veda"sı ve Armağan Takdimi
 Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ'ün

Fakültemizde Dekanlık başta olmak üzere, Kamu Hukuku Bölüm Başkanlığı ve Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanlığı gibi birçok vazifeyi uzun yıllar yerine getirmiş olan Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ hocamız 28 Ağustos 2023 tarihi itibariyle yaş haddinden emekli olmuştur.

37.si Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü tarafından düzenlenen 37. Uluslararası Maliye Sempozyumu'nun Genel Kurul oturumunda hocamıza akademiye yaptığı katkılar nedeniyle plaket sunulmuştur.

Ayrıca Doğan Hocamızın haberi olmadan, Prof. Dr. Adnan GERÇEK ve Doç. Dr. Gülşen GEDİK tarafından büyük bir gizlilikle ve titizlikle organize edilen "Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ'e Armağan" isimli kitap çalışmaları Genel Kurul oturumunda hocamıza takdim edilmiştir.

Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ'e Armağan (Maliye) cildinin editörlüğünü Prof. Dr. Adnan GERÇEK, Prof. Dr. Doğan ŞENYÜZ'e Armağan (Hukuk) cildinin editörlüğünü ise Prof. Dr. Halit AKER ve Prof. Dr. Zeynel T. KANGAL hocalarımız yapmıştır. 

Üniversitemizde ve Türkiye'nin çok çeşitli yerlerinde 44 yılda sayısız öğrencinin ve akademisyenin yetişmesinde emeği olan ve teoride ve uygulamada karşılaşılan sorunlara çözüm getirmeye yönelik yapmış olduğu akademik çalışmalarla Mali Hukuk alanına büyük katkılar sunan Doğan Hocamıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendisini tanımanın ve birebir çalışma imkanına sahip olmanın farklılığını ve mutluluğunu her zaman yaşayacağız. Hocamıza mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [729]