GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ AÇILDI

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinin 4 farklı bölümünde faaliyetlerini sürdüren akademisyenlerin hazırladığı eserler özel bir sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

BUÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Grafik Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünden 13 akademisyenin toplam 38 eserinin yer aldığı “Karma Sergi”, düzenlenen tören ile açıldı. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan açılış törenine Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ali Sait Liman, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Dekan Prof. Ali Sait Liman, yaptıkları açılış konuşmalarının ardından sergiyi gezerek eser sahiplerinden bilgi aldılar.

Küratörlüğünü Resim Bölümü öğretim üyesi Doç. Tolga Şenol'un yaptığı karma sergi, 1-5 Nisan tarihleri arasında Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi fuaye alanında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Haber Tarihi : [02-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [141]