Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Yeni Dekanı Belli Oldu
 Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Yeni Dekanı Belli Oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Ali Sait Liman atandı. Yaklaşık 5 yıldır Dekan olarak hizmet veren Prof. Dr. Hatice Şahin, gerçekleştirilen tören ile görevini Prof. Ali Sait Liman’a devretti.

Mudanya’daki fakülte binasında yapılan törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Zekeriyya Arı, dekanlık yöneticileri ile akademisyenler katıldı.

ÜNİVERSİTENİN TOPLUMA AÇILAN KAPISI

Fakülteye verdiği emeklerinden ötürü Prof. Dr. Hatice Şahin’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Güzel Sanatlar Fakültemiz bizim sanata olduğu kadar topluma açılan en önemli kapılarımızdan birisidir. Bizim için son derece özel bir yerde bulunuyor. Hatice hocamızın ve ekibinin fakültemizin gelişimine çok büyük katkıları oldu. Bugüne kadar son derece değerli çalışmalar yürütüldü. Rektör yardımcılığı yaptığımız dönemde de uyumlu bir çalışma ortamında bulunduk. Hocamıza ve ekibine vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Ancak bundan sonraki dönemde de tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyoruz. Üniversitemiz ve fakültemiz için hep daha iyi hizmetlerde bulunmak istiyoruz. Bunun yolu da birlikte çalışmaktan geçiyor. Ali Sait Liman, uzun yıllardır bu fakültenin bünyesinde hizmet vermiş son derece deneyimli bir akademisyenimiz. Hocamızın da yeni dönemde kıymetli çalışmalara imza atacağına gönülden inanıyoruz. Değişimin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.

“ÖZEL PROJELERE İMZA ATTIK”

Prof. Dr. Hatice Şahin ise görev süresi içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Yaşanan sıkıntıların el birliğiyle giderildiğini ve karşılıklı anlayış içerisinde verimli bir çalışma ortamı oluşturmayı başardıklarını aktaran Prof. Dr. Hatice Şahin; “Görev süremiz içerisinde özel projelere imza attığımıza inanıyorum. Fakültemizin sorunlarının giderilmesi, daha fazla akademik ve bilimsel başarılara ulaşabilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Yine bu süreç içerisinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nü fakültemize kazandırdık. Bizlere destek olan ve her zaman yanımızda duran üniversitemiz yöneticilerine, çalışma arkadaşlarıma ve hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dekanımıza da görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GÜÇBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM…

Dekanlık görevini devralan Prof. Ali Sait Liman da Güzel Sanatlar Fakültelerinin üniversiteler için son derece öneme sahip yükseköğretim kurumları olduğuna işaret etti. Mesleki anlamda 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olduğunu belirten Prof. Liman; “Eksiklerimizi ve bunların giderilmesi için neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Yeni dönemde el birliğiyle çalışacak, fakültemizi hak ettiği seviyelere ulaştırmaya gayret edeceğiz. Eski yöneticilerimizin de deneyim ve tavsiyelerinden yararlanmayı sürdüreceğiz. Başta Hatice hocamız olmak üzere fakültemize emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Yeni dönemin hepimize hayırlı olsun” dedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [859]