2023-2024 Özel Yetenek Sınavı Sonucunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar Listes 2 !!!

T.C.
                                                                                             BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Resim Bölümü ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonucunda Yedek Adaylıktan Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Adaylarımız için  Kesin Kayıtlar 21 - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Bürosunda Dekanlık binasında yapılacaktır.

Resim Bölümü Yedek Adaylar Listesi İçin  Tıklayınız.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Yedek Adaylar Listesi İçin Tıklayınız.

Adres:  ŞÜKRÜ ÇAVUŞ MAHALLESİ SU DEPOSU CADDESİ NO : 29 MUDANYA / BURSA

İstenen Belgeler :