TÜBİTAK 2209-A Projelerinde Gemlik Asım Kocabıyık MYO Kabul edilen 2 ayrı projesi için Rektörlük'te düzenlenen törende başarı belgelerini aldı

TÜBİTAK 2209-A Projelerinde Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu kabul edilen 2 ayrı projesi için Rektörlük A Salonunda düzenlenen törende başarı belgelerini aldı.

TÜBİTAK 2209-A projelerinde Gıda Teknolojisi Programı 2 farklı proje ile destek almaya hak kazanmanın gururunu yaşarken MEYOK tarafından Rektörlük A Salonunda düzenlenen törende başarı belgelerini aldı.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Dr. Aslı Gül ACAR’ın akademik danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladıkları 2 proje destek almaya hak kazanmıştır. “Kurutulmuş ve Yaş Aronia Meyvesinin Antioksidan Aktivitesinin Karşılaştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Busenur GÜNAY yürütücülüğünde Fehimenur TUNALI ve Gamze KÖYBAŞI tarafından gerçekleştirilecektir. “Sideritis Scardica Bitkisinin Antioksidan Aktivitesinin Araştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Hayriye ÇAKAL yürütücülüğünde Feyza ÖZBEK tarafından gerçekleştirilecektir.

Bizleri 2 farklı proje ile gururlandıran hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [25-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [93]