HİBRİD ve ELEKTRİKLİ TAŞITLAR TEKNOLOJİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ YLZ OTOMOTİV’E TEKNİK GEZİ YAPTI

Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz YLZ Otomotiv’i ziyaret etti. YTT Otomotiv sahibi Sayın Osman YILMAZ firma hakkında genel bilgiler verdi. Ayrıca satış sonrası ve servis konularında da bilgilendirmeler yaparken sektördeki fırsatlara da değindi. Ziyarete destek olan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Başkanı Öğr. Gör. Cafer KAPLAN, öğrencilerimize hibrid ve elektrikli araçlara geçiş ile otomotiv sektörünün değişimi ve fırsatlar konularında bir sunum gerçekleştirdi.

Haber Tarihi : [08-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [524]