MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİMİ SINIF TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Meslek Yüksekokulu sınıf temsilcisi öğrencilerimiz;  Bahçe Tarım Programı Murat DUMAN, Bilgisayar Programcılığı Emine ŞENGEÇ, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öykü HAPAKAZ, Eren ŞAHİN, Dış Ticaret Programı Hüseyin YILMAZ, Beyzanur KAYGISIZ, Gıda Teknolojisi Programı Hilal TOPÇU, Harita ve Kadastro Programı Sudenur ERTAŞ,Mehmet AVCI,  Makine Programı Ahmet Berke SOY, Alperen ÇALKAYA, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı Yusuf İslam POLAT Meslek Yüksekokulu yönetimi ile bir araya geldi. Yüksekokulumuza yönelik yapılacak iyileştirmelerde yol gösterici olması ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmaların önceliklendirilmesi adına MYO Müdürü Prof. Dr. Yahya Işık ile müdür yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Nur Belkıs BEKTAŞ  ve Öğr. Gör. Dr. Ahmet KARAKÜÇÜK öğrencilerin taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi : [02-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [478]