LİSANSÜSTÜ DERSLERDE UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI

Lisansüstü eğitime 30 Mart 2020 tarihinden itibaren tekrar başlanacaktır.

UKEY’e sadece  önlisans ve lisans ders materyalleri yüklenecektir. Bu nedenle, lisansüstü dersler dersi veren öğretim üyeleri ve öğrencileri arasında diğer platformlar (watsapp, facetime, google hangouts video konferans veya ders materyallerinin e-mail ile ulaştırılması yolları) kullanılarak yürütülecektir (Ek 1- 09. madde). Uygulamalı dersler ve deneysel tez süreçleri  küresel salgın ile ilgili sınırlamalar kalktığında yürütülecektir.

Enstitülerimiz tarafından daha önce ilan edilen takvim bu süreçteki kaymalar dikkate alınarak tekrar düzenlenecektir.

Doktora yeterlik, tez savunma sınavları ve tez izleme komitelerinin toplantıları UZEM üzerinden video konferans ile gerçekleştirilecektir (Ek 1- 10. madde). Bu süreç konusunda ayrıntılı bilgilendirme yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Nis-2020 14:53]