Bahar Dönemi Dönem içi Staj Duyurusu!

Dönem dışı staj yapmış öğrenciler, diğer stajı için dönem içi staj başvurusu yapamazlar.

Dönem içi staj, güz ve bahar dönemleri boyunca kesintisiz olarak yapılmaktadır. Sadece güz dönemi staj yapıp bahar dönemi staj yapmayan öğrenciler tespit edilecek ve güz dönemi stajları kabul edilmeyecektir.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı bahar dönemi dönem içi stajları 19 Şubat 2024 ile 01 Mart 2024 tarihleri arasında başlamak zorundadır.

Öğrenciler başvuru belgelerini başlangıç tarihlerinden 10 gün öncesinde getirmek zorundalardır.

Öğrenciler derslerinin olmadığı haftanın herhangi üç gününü staj için ayırmalıdır. (Pazar hariç)

FF veya FD ile kalınan derslerin olduğu gün devam şartı aranmayacağından staj yapılabilmektedir.

Seçilen üç güne ve aşağıdaki resmi tatillere dikkat ederek iş gününü doğru hesaplayarak belgenize yazınız.

Resmi Tatiller: 9-12 Nisan, 23 Nisan ve 1 Mayıs 2024

Stajlar, en geç dönemin son günü olan 31 Mayıs Cuma günü bitecektir.

Örneğin Salı, Perşembe, Cuma günlerini seçen bir öğrenci staj bitiş tarihi olarak 31 Mayıs Cuma gününü yazacaktır.

BELGESİNE STAJ BAŞLANGIÇ - BİTİŞ TARİHLERİNİ ve İŞ GÜNÜNÜ HESAPLAYIP YAZMAYAN ÖĞRENCİLER STAJ KOMİSYONU ÜYELERİ TARAFINDAN KABUL EDİLMEYECEKTİR.
ÖĞRENCİ HESAPLAMALARINI YAPIP BELGESİNE YAZDIKTAN SONRA BELGEYİ TESLİM EDECEKTİR.

Bölümümüz staj sayfası

Başvuru belgeleri:

1. 3 adet zorunlu staj formu
  2. Onay Belgesi (ve ekleri; otomasyondan alınan ders programı ve taslak transkript)
  3. Cumartesi günü de çalışan firmalarda staj yapacak öğrenciler için Cumartesi Çalışır Belgesi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Şub-2024 13:09]