Dönem İçi Staj Duyurusu! (Güncel)

Sektör kampüste online derslerinin olduğu günler staj yapılamaz.

Dönem dışı staj yapmış öğrenciler, diğer stajı için dönem içi staj başvurusu yapamazlar.

Dönem içi staj, güz ve bahar dönemleri boyunca kesintisiz olarak yapılmaktadır. Sadece güz dönemi staj yapıp bahar dönemi staj yapmayan öğrenciler tespit edilecek ve güz dönemi stajları kabul edilmeyecektir.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı güz dönemi dönem içi stajları 23 Ekim 2023 itibariyle başlayacaktır.

Öğrenciler başvuru belgelerini 2 Ekim ile 18 Ekim arasında teslim etmelidir.

Öğrenciler derslerinin olmadığı haftanın herhangi üç gününü staj için ayırmalıdır. (Pazar hariç)

FF veya FD ile kalınan derslerin olduğu gün devam şartı aranmayacağından staj yapılabilmektedir.

Seçilen üç güne ve aşağıdaki resmi tatillere dikkat ederek iş gününü doğru hesaplayarak belgenize yazınız.

28 Ekim (yarım gün olduğundan) ve 1 Ocak günü staj yapılmayacaktır.

Stajlar, en geç dönemin son günü olan 8 Ocak Pazartesi günü bitecektir.

Örneğin Salı, Perşembe, Cuma günlerini seçen bir öğrenci staj bitiş tarihi olarak 5 Ocak Cuma gününü yazacaktır.

Bölümümüz staj sayfası

Başvuru belgeleri:

1. 3 adet zorunlu staj formu
  2. Onay Belgesi (ve ekleri; otomasyondan alınan ders programı ve taslak transkript)
  3. Cumartesi günü de çalışan firmalarda staj yapacak öğrenciler için Cumartesi Çalışır Belgesi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eyl-2023 11:43]