Tasarım Dersi - Bitirme Projesi Proje Konuları ve Rapor Teslim Tarihleri

Tasarım Dersi ve Bitirme Projesini güz döneminde alan öğrencilerimizin danışmanları ile birlikte belirledikleri projeler ve gruplara ulaşmak için buraya tıklayınız.

Projelerde ara rapor teslim tarihleri eğitim öğretimin 11. haftasının son iş gününde yani 16.12.2022 cuma günü saat 23.59da mail ile ilgili asistana(sadiks@uludag.edu.tr) gönderilecektir. Grup halinde çalışma yürüten öğrencilerimizin grup sözcüsü ile gruptaki diğer öğrencileri de cc'leyerek göndermeleri ve proje çalışmasında da gruptaki tüm öğrencilerin bulunması gerekmektedir.

Final raporlarının teslimi ise  13.01.2023 tarihinde 23.59'a kadar, yine ara raporların teslim edilme koşullarında ilgili asistana mail ile gönderilecektir.

Not: Proje konu ve danışman bilgilerinde hata olduğunu düşünen öğrencilerimiz Arş. Gör. Sadık Sarıbıyık'la iletişime geçebilirler.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Kas-2022 12:40]