Lisans ve Lisansüstü Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

Bölümümüz bünyesinde yarı zamanlı çalıştırılmak üzere lisans öğrencilerimiz arasından istihdam gerçekleştirilecektir.

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN BAŞVURU BELGELERİ

Başvuru dilekçesi, transkript belgesi, CV (Detaylı olarak yapılan projeler, katılınılan yarışmalar, alınan sertifikalar vb. yazılmalıdır.)

Başvuruda bulunmak isteyen lisans öğrencilerimiz belirtilen belgeler ile başvurularını bölüm sekreterliğine yapabilirler.
Başvuru yapılabilecek son tarih 03.11.2022 perşembe günü saat 14:00'a kadardır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle aşağıda belirtilen şartları
taşıyan öğrenciler, üniversitemizde kısmi zamanlı öğrenci olarak geçici işlerde çalıştırılabilir:

ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN İSTENEN BELGELER

Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yarı zamanlı çalıştırılmak üzere lisansüstü öğrencilerimiz arasından istihdam gerçekleştirilecektir.

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU BELGELERİ

Başvuruya ait dilekçeye ulaşmak için tıklayınız. Kimlik bilgilerine ait doldurulacak belgeye ulaşmak için tıklayınız.

Başvuruda bulunmak isteyen lisansüstü öğrencilerimiz belirtilen belgeler ile başvurularını Fen Bilimleri Enstitüsüne yapabilirler.
Başvuru yapılabilecek son tarih 04.11.2022 cuma günü saat 17:00'a kadardır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-Eki-2022 12:37]