Coşkunöz Metal Form / CEV CYC Programı

Coşkunöz Eğitim Vakfımız öncülüğünde yürütülen Care Your Career programı kapsamında haftanın üç günü şirketimizde istihdam edebilecek Bilgisayar Mühendisliği 3. 4. Sınıf öğrencileri arıyoruz.

Care Your Career, mühendislik fakültelerinin 3. ve 4. sınıflarındaki başarılı üniversite öğrencilerini hedefine alarak istihdama kazandırmayı amaçlayan bir burs programıdır.

Care Your Career’in alışılagelmiş burs programlarından ayırt edici en önemli özelliği, öğrencinin sadece maddi olarak değil mesleki açıdan da gelişimine katkı sağlamasıdır. Aylık maddi desteğin yanı sıra öğrencilerin staj, istihdam ve kariyer ihtiyaçlarını da gözeten Care Your Career, her öğrenci için ayrı bir program tasarlar. Her programda öğrencilere iştirakçi şirketlerden bir mentor atanır. Mentor tüm mesleki tecrübesini öğrenci ile paylaşır, öğrencinin staj çalışmalarını destekler ve en uygun alan veya birim için stajını planlar.

Öğrenciler stajları boyunca alanlarıyla ilgili bir proje üslenir ve o projeyi şirket içerisinde çalışan deneyimli meslektaşları ile sürdürür. Care Your Career’de, öğrencinin isteği ve ihtiyacı doğrultusunda, okulu ile yapılacak değerlendirmeler sonrası eğitim hayatı etkilenmemesi ön koşulu ile öğrenciye yarı zamanlı iş imkanı da sağlanır. Programdaki öğrenciler çeşitli kişisel gelişim eğitimleriyle de desteklenip, staj boyunca tecrübe kazandırılarak istihdama hazırlanır.

 

Montaj Müdürlüğümüzde istihdam ettirmek isteyeceğimiz öğrencimizden beklentilerimiz; MS Office programlarına hakim olması, minimum B2 seviye İngilizce’ye sahip olması

Projemiz;

Teknoloji Otomasyon Müdürlüğümde istihdam ettirmek isteyeceğimiz öğrencimizden beklentilerimiz; minimum B2 seviye  İngilizce’ye sahip olması, python: orta-ileri derecede bilmesi, makine öğrenmesinde başlangıç seviyesinde bilgi sahibi olması

Projemiz;

İletişim: Ayça Naz CAR acar@coskunoz.com.tr 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Eki-2022 07:44]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [03-Eki-2022 07:45]

Duyuru Görüntüleme : [787]