---LİSANS ARAŞTIRMALARI DERSİ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU----

Fen-Edebiyat Fakültesi Lisans Programları Bitirme Çalışması Uygulama Esasları Yönergesinin dokuzuncu maddesinin ikinci fıkrasına göre “Bitirme Çalışmasından elde edilen sonuçların; Dekanlık tarafından tahsis edilecek bir mekânda, ilgili Bölüm tarafından sekizinci yarıyılın on birinci ve on ikinci haftaları içerisinde, en fazla iki gün süre ile düzenlenecek olan Bilim Günleri Etkinliğinde en az poster bildiri olarak sunulması zorunludur. Danışman; öğrencinin çalışma kurgusunu, elde ettiği sonuçları ve tartışmayı, hazırladığı ve sunduğu poster çalışmasını değerlendirerek ara sınav notunu belirler”. Bu kapsamda, 09-13 Mayıs ve 16-20 Mayıs 2022 tarihlerinde 10:00-12:00 ve 13:00-15:00 saatleri arasında “Bilim Günleri” etkinliği düzenlenecektir.

Arkeoloji bölümü için planlanan tarih 18 Mayıs 2022'dir. Posterler fakülte giriş katında sergilenecektir. Bu dersi alan öğrencilerimizden tezleri ile ilgili bir poster hazırlamaları ve 18 Mayıs 2022 tarihinde posterlerinin başında durarak tez çalışmalarını öğretim üyelerine anlatmaları beklenmektedir. Poster ölçüleri 70 cm *100 cm olarak belirlenmiştir. Posterler hazırlanırken akademik poster hazırlama kurallarına uyulması gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [30-Mar-2022 13:22]