Kadın Ve Aile Araştırma ve Uygulama Merkezi 2024 Yılı Programı Üniversite Yönetimi ile Paylaşıldı
 Kadın Ve Aile Araştırma ve Uygulama Merkezi 2024 Yılı Programı Üniversite Yönetimi ile Paylaşıldı

Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin yöneticileri, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) yönetimi ile yeni dönemde yürütülecek çalışmaların altyapısıyla ilgili önerilerini almak ve devam eden projelerin detaylarını görüşmek amacıyla bir araya geldi.

BUKAM Müdürü Prof.Dr.Nimet Haşıl Korkmaz’ın da  bir sunumla katıldığı toplantıda 2023 yılı faaliyetleri ve yeni yönetimle birlikte 2024 yılında yapılması planlananlar anlatıldı.

BUÜ’de faaliyet gösteren 20 Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin müdür ve yöneticileri tarafından, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Rektör Yardımcılarının da katıldığı toplantıda devam eden projelere dair sunumlar yapıldı. Organizasyonun başlangıcında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, topluma hizmet vizyonuna sahip bir üniversite olan BUÜ’nün Bursa ve Türkiye’nin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı. Üniversite bünyesinde kurulan 20 Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde nitelikli projelerin sürdürüldüğünü vurgulayan Rektör Yılmaz; “Bilim, sanat, kültürel değerler, sağlık ve toplum gibi pek çok alanda araştırma faaliyetleri yürüten ve hizmet sunan merkezlerimizin çalışmalarını destekliyor ve gerek hizmet kalitesi gerekse kapasitesinin artırılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu amaçla Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizle düzenli olarak bir araya geliyor ve görüş alış verişi yapıyoruz. Merkezlerimiz, bugüne kadar şehrimiz ve ülkemiz için kıymetli projelere imza atmıştır. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir. Bizler de her zaman destek vermeye ve toplum adına hizmet üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [255]