2020-2021 Bahar Yarıyılı Mülakata Gireceklerin Listesi

2020-2021 Bahar Yarıyılı Mülakata Gireceklerin Listesi  için sisteme giriş yapınız !

ÇEVRİMİÇİ MÜLAKAT SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

SBF-Hemşirelik, Veteriner-Genetik, Veteriner-Histoloji ve Embriyoloji, Veteriner-Viroloji, Veteriner-Zootekni Anabilim Dallarında Çevrimiçi (on-line) yapılacak mülakat sınavlarında adayların mülakat için teslim etmesi gereken belgeleri sagbilogis@uludag.edu.tr adresine 02 Şubat 2021 tarihinde saat 16:00’ya kadar göndermesi gerekmektedir.

B.U.Ü.  Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular