Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılında Şehitlerimizi Muhteşem Bir Konserle Andık

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı anısına düzenlediğimiz anma konseri, tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle andığımız bir etkinlik olarak tarihe geçti.

Bando Albay Murat Keskin'in yönetiminde gerçekleştirilen "Şehitler Destanı Oratoryosu" etkinliğimizde, Bölge Bandomuzun değerli personeli, Balıkesir Büyükşehir Belediye Konservatuvarı sanatçıları, Balıkesir Üniversitesi NEF Müzik Öğretmenliği Korosu ve Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği korosu muhteşem performanslarıyla sahne aldı. Yüz kişilik bir müzisyen topluluğunun görev aldığı bu görkemli anma konserimiz, 19.03.2024 tarihinde saat 16.00'da Bursa Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kongre Kültür Merkezinde gerçekleşti ve unutulmaz anlara sahne oldu.

Haber Tarihi : [20-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [168]