Kariyer buluşmaları “27 Yıla Sığmayan Öğrenme Yolculuğu” temasıyla başladı

Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen Kariyer Buluşmaları’nın ilk konuğu, Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi müzik öğretmeni ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro ve Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Birimi İl Koordinatörü Sabahat Özgöl idi. Aynı zamanda Anabilim Dalımız 1996 yılı mezunlarından olan Özgöl, “27 Yıla Sığmayan Öğrenme Yolculuğu” temasıyla öğrencilerle buluştu.

Özgöl, sunumunda kendi kariyer yolculuğunu, öğrencilik hayatından meslek yaşamına uzanan bir çerçevede ele aldı. Bir müzik öğretmeninin kişisel ve mesleki becerileriyle toplumda fark yaratabilme potansiyeline değinen Özgöl, müzik öğretmenliğinin önemini ve gücünü vurguladı.

06 Aralık 2023 tarihinde Konser Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe dersi alan 1. sınıf öğrencilerinin yanı sıra, farklı sınıflardan öğrenciler de katıldı. Konuklar arasında bulunan Anabilim Dalımız kurucularından Rabia Yılmam da etkinlik sonunda yaptığı konuşmasıyla etkinliğe katkı sağladı.

Haber Tarihi : [20-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [364]