TEKNOFEST Yarışma Başvuruları

Üniversitemizin paydaşı olduğu TEKNOFEST; ilk olarak 2018'de gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı ve gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.

Üniversitemiz de bu yarışmalara 2020 yılından beri farklı kategorilerde katılmış ve 10 farklı alanda ödül almıştır.

2024 yılı TEKNOFEST yarışma takvimi açıklanmış olup, yarışma kategorilerine ve yarışma başvurularına https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/ linki üzerinden yapılabilmektedir.

Son başvuru tarihi 20 Şubat 2024’tür.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Oca-2024 13:21]