31.Madde Ek Sınav Başvuruları

 

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
KELES MESLEK YÜKSEKOKULU


31.MADDE EK SINAV BAŞVURULARI
 
     Mezun aşamasında programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl/yılsonu sınavlarına giren öğrenciler için yapılacak olan 31.Madde Ek Sınav Tarihleri;
 
Ek Sınav Müracaat Süresi  : 08 Şubat 2022 - 09 Şubat 2022 (2 iş günü)
Ek Sınavlar                           : 15 Şubat 2022 (1 iş günü)

 

     Başvuru için web sayfamızda DİLEKÇE ve FORMLAR başlığı altında yer alan “Ek Sınav Talep Formu” nun doldurulup, Öğrenci İşleri Birimine müracaat süresi içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.

      Ayrıntılı sınav takvimi 11.02.2022 tarihinde web sayfamızda yayınlanacaktır.


 Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz dersinden (K) alan öğrenciye bir sonraki yarıyılın/yılın başına kadar ek sınav hakkı verilir.

 Zorunlu staj uygulaması olan birimlerde ek sınav hakkından yararlanılabilmesi için öğrencinin staj uygulamasına başlamış olması gerekli ve yeterlidir.

 Mezun olmaları için gerekli 2.00 GANO’yu sağlayamayan öğrencilere, GANO’sunu yükseltebilmeleri için en çok iki dersten ek sınav hakkı verilir.

 Ek sınava giren öğrencinin ek sınav notu, ara sınav notları göz önüne alınmadan, o derse ait bir önceki sınavın not cetvelindeki harf notu aralıkları dikkate alınarak harf notuna çevrilir.

 

                                                                                   
  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Şub-2022 12:25]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Şub-2022 13:22]

Duyuru Görüntüleme : [910]