Öğrencilerimizin Dikkatine! Azami Süre Sonu Sınav Başvuru ve Sınav Tarihleri

KELES MESLEK YÜKSEKOKULU
AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI

“Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Yönetmeliği”nin 16. maddesinin

(2) ''Azami öğrenim süreleri sonunda, kayıtlı oldukları bölüm/programdan mezun olabilmeleri için son sınıf öğrencilerine, daha önce alıp başarısız oldukları (FF), (FD), (K) notu aldıkları tüm dersler için, ders sayısına bakılmaksızın iki ek sınav hakkı verilir.''

(3) Ek Sınavlar sonucunda mezuniyet için kalan ders sayısını, hiç almadıkları ve devam koşulunu yerine getiremedikleri dersler dâhil olmak üzere, beş derse indiremeyen öğrencilerin Üniversite ile ilişikleri kesilir.

bentleri, uyarınca;

2016 yılı ve öncesi kayıt olan öğrencilerimizin gerekli koşulları sağlamaları durumunda Azami öğrenim sonrası iki sınav hakkı tanınmıştır.

SINAV BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ:

Başvuru Tarihleri     : 15-19 Şubat 2021

1. Sınav Tarihleri      : 22-25 Şubat 2021 (4 İş Günü)
2. Sınav Tarihleri      : 03-05 Mart 2021 (3 İş Günü)

Azami öğrenim sonrası sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuz kelesogr@uludag.edu.tr mail adresine başvuru dilekçelerini imzalı bir şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı sınav takvimi web sayfamızda duyurular kısmında başvurulara göre düzenlenerek yayınlanacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Azami Süre Sonu Dilekçe Örneği için Tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Şub-2021 12:46]