Öğrencilerimizin Dikkatine! EK SINAV Başvuru ve Sınav Tarihleri.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
KELES MESLEK YÜKSEKOKULU
EK SINAVLAR (31.MADDE)

Mezun aşamasında olup, not ortalamasına katılan en çok 2 (İki) dersten (FF) veya (FD) notu alan veya başarısız dersi olmamasına rağmen mezun olması için GANO’sunu 2.00 ‘ye yükseltemeyen ve stajını tamamlamış olan öğrencilerimizin ek sınavlara katılabilmesi için aşağıda belirtilen tarih aralığında dilekçe ile başvuru yapması gerekmektedir.

BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ:

Başvuru Tarihleri             : 15-16 Eylül 2020

Sınav Tarihleri                 : 22 Eylül 2020

Ek sınavlara girmek isteyen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuz kelesmyo@uludag.edu.tr mail adresine başvuru dilekçelerini imzalı bir şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe asılları da kargo veya PTT ile Meslek Yüksekokulumuz adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sınavlar UKEY üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Ek sınav hakkı her öğrenciye sadece bir defa tanınır.

Ayrıntılı sınav takvimi web sayfamızda duyurular kısmında 17 Eylül 2020 tarihinde başvurulara göre düzenlenerek yayınlanacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ek Sınav Dilekçe Örneği