2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuç Listesi.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
KELES MESLEK YÜKSEKOKULU
YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTESİ (MERKEZİ YERLEŞTİRME  EK MADDE-I)

ADI VE SOYADI GELDİĞİ ÜNİVERSİTE GELDİĞİ FAKÜLTE/MYO GELDİĞİ BÖLÜM BAŞVURU YAPILAN MYO BAŞVURULAN PROGRAM DEĞERLENDİRME SONUCU
AhmetATILGAN   İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Açıköğretim) Keles Meslek Yüksekokulu                  İşletme Yönetimi (Örgün)                           Uygun Değildir. (Değerlendirme evrakları içerinde YKS Sonuç Belgesi bulunmuyor)
Ahmet AKIN BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Örgün) Keles Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (Örgün) Uygundur. (Ek Madde-I kapsamında 2019 YKS /  Y-TYT Puanı)
Cem KILINÇ KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet (Örgün) Keles Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (Örgün)
İşletme Yönetimi (Örgün)
Uygun Değildir. (Değerlendirme evrakları içerinde YKS Sonuç Belgesi bulunmuyor)
Kübra ALTINOK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi İtalyan Dili ve Edebiyatı (Örgün) Keles Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (Örgün) Uygundur. (Ek Madde-I kapsamında 2019 YKS /  Y-TYT Puanı)
Nurcan GÜLER SİİRT ÜNİVERSİTESİ Eruh Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler (Örgün) Keles Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) Uygun Değildir. (Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) Programına ÖSYM tarafından 2020-YKS Kontenjanı verilmedi.
Serhat YAŞAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (İÖ) Keles Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) Uygun Değildir. (Bankacılık ve Sigortacılık (İ.Ö.) Programına ÖSYM tarafından 2020-YKS Kontenjanı verilmedi.
Betül YILDIZ AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ  Kösk Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler (Örgün) Keles Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık (Örgün)  Uygundur. (Ek Madde-I kapsamında 2017 YKS /  Y-YGS-6 Puanı)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eyl-2020 10:15]