Staj Uygulamaları.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

KELES MESLEK YÜKSEKOKULU

30 İŞ GÜNÜ ZORUNLU STAJ UYGULAMALARI

• 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Öğretimi kapsamında tüm öğrenciler için, staj/uygulama eğitimlerini, uygun zamanda koruyucu önlemleri aldığını bildiren yerlerde (fabrika, işyeri sağlık birimi vb.) yapabilecekleri gibi, dijital imkânlarla uzaktan öğretim yoluyla, similasyon, proje, vaka analizi vb. faaliyetlerle de Akademik Birimlerde tamamlayabileceklerdir.

• Öğrenimleri devam eden öğrencilerin stajlarını yarıyıl veya yaz aylarında yapması esastır.

• Ancak; öğrenci bütün derslerinden başarılı olmuş ve stajını henüz yapmamış ise stajını herhangi bir ayda yapabilir.

• Staj süresi en az 30 (OTUZ) iş günüdür.

• Yaz öğretiminde ders kaydı yapan öğrenciler, covit-19 salgını sebebiyle 30 iş günü stajını proje olarak tamamlamak isteyen öğrenciler,  2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Öğretiminde hem ders alabilir hem de stajlarını tamamlayabilirler.

• 30 iş günü zorunlu stajlarını koruyucu önlemleri aldığını bildiren iş yerlerinde tamamlamak isteyen öğrenciler ise, staj ile yaz öğretimini birlikte yapamazlar.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Tem-2020 20:18]