2021-2022 Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Sonuçları

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYITLAR 6-7-8 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Kayıt Yeri: İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu.

İnegöl Yerleşkesi Cerrah Yolu 16400 İnegöl /BURSA

Tel:( 0224) 294 26 95

Kayıt Saatleri: 09:00 - 17:00

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

a- Not Durum Belgesi, (Transkript) kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler için olup, başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü kurumdan alacağı onaylı veya e-imzalı belge)

b- Ders içerikleri, kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler için olup, Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan dersler için gereklidir

c- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

d- Disiplin cezası almadığına dair belge
e- Kimlik Fotokopisi

f-  Vesikalık Fotoğraf (2 adet)

Kesin kayıt sırasında belgesi eksik olanların kayıtları yapılmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Ağu-2021 10:56]