2017-2018 İlköğretim Haftası Kutlandı

İlk ve orta dereceli okullarda 2017-2018  eğitim ve öğretim yılı törenlerle açılarak, ilköğretim haftası etkinlikleri düzenlenmiştir. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi ortaokulunda yapılan törene protokol ve okul müdürleri katılım göstermişlerdir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte şiir dinletileri ve tiyatro oyunları, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgiyle izlenmiştir. Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır ŞİMŞEK törende hazır bulunmuştur.

Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır ŞİMŞEK basına yapmış olduğu açıklamada; 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlamıştır. Yeni ve genç nesillerin Milli Birlik ve bütünlük içerisinde yetişmesinin en önemli gayesi almış oldukları kaliteli eğitim ve bilgi düzeyleridir. Milli İradeye sahip çıkan, vatanını, milletini seven bu gençlerin mimarları, medeniyet seviyesini her zaman en üstlere çekecek öğretmenlerimizdir diyerek sözlerini tamamlamıştır.

Haber Tarihi : [18-Eyl-2017]

Haber Görüntüleme : [918]