Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı'nca TÜRKÜN HOLDİNG Firma Ziyareti Gerçekleştirilmiştir
 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı'nca TÜRKÜN HOLDİNG Firma Ziyareti Gerçekleştirilmiştir

İŞYERİ  EĞİTİMİ   KAPSAMINDA   TÜRKÜN  HOLDİNGE   ZİYARET

25.04.2017   Salı  günü  Yüksekokulumuz  Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  Bölüm Başkanlığınca  düzenlenen  Bursa’da   TÜRKÜN  Holdinge   Firma   ziyareti  gerçekleştirilmiştir.

Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ  ile   Öğr.Gör.Adem YILDIRIM’ın  ortaklaşa  düzenlediği etkinlikte  ;  İşyeri  Eğitimi  II  dersi   kapsamında 2.sınıf bölüm öğrencilerine  U.Ü.  ve Bursa  SMMM  Odası  Protokolü  kapsamında   ;   TÜRKÜN  Holding  Firma   ziyareti  yapılmış olup ; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı  öğrencilerimize  “ Muhasebe departmanının Organizasyon içerisindeki   yeri  ve  önemini  hissettirmeyi  yaratmak”   konusunda  Üretim yapılan  işyerlerinde   bilgi , beceri  ve  görgülerini  artırmak  , yerinde  üretim , tasarım , satış ve pazarlama   ile  muhasebe   organizasyonlarının   ne şekilde  sağlandığını   göstermek  konusunda  fikir sahibi  olmaları  amaçlanmıştır. Ve  üretim , tasarım ve pazarlama   ile  muhasebe   departmanları  Holding  bünyesindeki  yetkililerce  gezdirilerek yerinde  görülmüştür.

İnsan Kaynakları Müdürü  İlhan TOPTAŞ , İnsan kaynağının çok önemli olduğunu  öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri gerektiğine vurgu yapmıştır. TÜRKÜN  Holding  Kalite Güvence Müdürü  Endüstri Mühendisi  Sayın Emel Alp OĞUZ  ise üretim yapılan değişik birimleri gezdirerek   ; geçmişten  günümüze    üretim yapılan  işletmelerdeki     değişik  bir çok  departmanın  birbirleriyle  olan bağlantılarının  önemine  değinerek ,  Muhasebe  bilgisinin   üretimin  her aşamasına etkisinin  olabileceğini  ifade  ederek  öğrencilerimize  aldıkları  eğitimin  çok önemli olduğunu vurgulamıştır. Mali ve İdari İşler Koordinatörü  SMMM  Sefer GEZER   tarafından öğrencilerimize  sunumlar yapılarak ;    üretilen her şeyin bir maliyetinin  olduğunu  bunun  doğru hesaplanması gerektiğini  bu   hesaplama  işlemini de  Muhasebe  işlemlerini yapan meslek mensupları tarafından doğru yapılması gerektiğini  vurgulayarak ,   öğrencilerimizin  motivasyonlarını  en üst seviyede  tutmaları gerektiğini aktarmıştır.

Öğrencilerimiz  ile  Bölüm ve Program Başkanı Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ   ve  Öğr.Gör. Adem YILDIRIM   tarafından  TÜRKÜN Holding yetkililerine     sorular  yöneltilmiş  olup  öğrencilerimizin bilgilendirilmesi  sağlanmıştır. Ve  Firma  ziyareti  sonunda  tüm yetkililere  misafirperverlikleri , öğrencilerimize önemlisiniz duygusunu yaşattıkları ve muhasebenin yön verici  yönü konusunda  öğrencilerimizde  farkındalık oluşturmaları nedeniyle  öğrencilerimiz ve Okulumuz  adına   emeği geçen  herkese teşekkür edilerek   ziyaret  sonlandırılmıştır. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [1.315]