SGK Bursa İl Müdürlüğüne İşyeri Eğitimi II Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları   Bölüm  Başkanlığınca   ;  14.04.2017  Cuma günü  ;  İşyeri Eğitimi  II dersini  alan  Bölüm  öğrencileriyle   Sosyal Güvenlik Kurumu  Bursa İl Müdürlüğüne   kurum içi işleyiş , kurum   kültürünü    geliştirme  ,  iş disiplini  ve  Sosyal Güvenlik  Kurumunun   yaşantımızdaki  önemini   kavramak  ile ilgili    yasa ve yönetmeliklerin  önemini  yerinde  görmek ve incelemek   amacıyla  teknik gezi  düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz  tarafından  ilgili  yetkililere  sorular  sorularak  , cevapları  yerinde  Kurum otomasyon sisteminden  ve ilgili  evraklar  üzerinden   yetkililerden  bilgiler alınmış  gözlemler  yapılmıştır. (SGK tescil  , Yurtiçi ve Yurtdışı Hizmet  birleştirme , iş kazası , meslek hastalığı  , emeklilik , malulen aylık bağlanması, icra  takibi vb.)

Bölüm ve Program Başkanı  Öğr.Gör. Zekerya ÇİFTÇİ  ;    Başta Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü Sayın Erhan KARACA  beye  ,  İl Müdür Yardımcısı Sayın Bülent OCAK beye  ve   Kurum içerisindeki   değişik  birim yöneticilerinden   öğrencilerimize   aktarılan  bilgi ;  sorduğumuz  sorulara  verdikleri  cevaplardan   ve   göstermiş  oldukları  yakın ilgiden dolayı  kendilerine  teşekkür  edilerek   gezimiz  tamamlanmıştır.

Haber Tarihi : [17-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [1.239]