İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gözünden "Anadolu Kadını"
 İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gözünden

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gözünden Anadolu Kadını

8 Mart  Dünya kadınlar günü kapsamında Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden anlamlı ve farkındalık yaratan bir çalışma yapılmıştır. İnegöl Meslek Yüksekokulu seminer salonunda düzenlenen çalışmada şiir dinletisi ve  video gösterimleri yapılmıştır. Emekçi kadınların iş hayatlarında ve günlük yaşamlarında yaşamış oldukları zorluklar dile getirilerek tarihe yön verme noktasında da kadınlar için önemli vurgular yapılmıştır. İnegöl MYO Bilim Sanat ve Kültür topluluğu adına konuşmasını yapan İnşaat bölümü öğrencisi Muhammed Özbek sosyal sorumluluk içeren bu çalışmaların üniversite gençliği olarak devam edeceğini belirtirken, Öğretim Görevlisi Gülen TÜMER tüm emekçi kadınlarla ilgili anlamlı bir sunumda bulunmuştur.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır ŞİMŞEK, topluluk danışmanı olarak öğrencilerimizle büyük başarılara imza atıldığını dile getirerek hepsinin gurur kaynağı olduğunu ve onlara çok güvendiklerini dile getirerek çalışan tüm kadın akademisyen ve kadın çalışanların dünya kadınlar gününü kutlamıştır. Ayrıca İnegöl MYO öğrencileri tarafından kampüs içerisinde karanfil dağıtılarak dünkü kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı olanlara da acil şifalar temennisinde bulunulmuştur.

Haber Tarihi : [10-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [1.056]