“Vergi Bilinci ve Gönüllü Vergi Ödeme Alışkanlığının Kazandırılması” konulu seminer düzenlendi
 “Vergi Bilinci ve Gönüllü Vergi  Ödeme Alışkanlığının Kazandırılması” konulu seminer düzenlendi

Muhasebeciler Haftası kutlandı.  “Vergi Bilinci ve Gönüllü Vergi  Ödeme Alışkanlığının Kazandırılması”  konulu seminer düzenlendi.

01-07 Mart   2017  tarihleri  arasında   Ülkemizde  kutlanan Muhasebeciler haftası  etkinlikleri  kapsamında   ;Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü  Bölüm ve Program başkanlığı görevini yürüten Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ   tarafından  ;  01.03.2017  Çarşamba   günü  Yüksekokulumuz seminer salonunda   Yüksekokulumuz öğrencilerine   İnegöl Vergi Dairesi Müdürü   Sayın Yalçın ERTAŞ’ın  katılımıyla  “Vergi bilinci ve gönüllü vergi  ödeme  alışkanlığının kazandırılması “   konulu   bir sunum yapılmıştır.

Sayın Yalçın ERTAŞ  sunumunda ,  ekonomik gelişme ve kalkınmamızın en önemli ve sağlam finansman kaynağı olan vergi, bir anlamda ülkemizin geleceğinin de teminatıdır şeklinde  konuştu. Bilindiği üzere 22-28 Şubat 2017 tarihleri arasında da 28. Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.  Vergi bilincinin oluşturulması,  verginin toplumun tüm kesimlerince benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacıyla kutlanan   hem vergi haftası hem de Muhasebeciler haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin   bilgilendirilmesi  amaçlanmaktadır denildi.

Seminerde  Yüksekokulumuz  öğrencileri  ve Öğretim elemanları  tarafından  İnegöl Vergi Dairesi Müdürü   Sayın Yalçın ERTAŞ’a   sorular  yöneltilmiş olup   verilen  cevaplar  doğrultusunda  öğrencilerinin  bilgi sahibi  olmaları  sağlanmıştır.  Ayrıca Sayın Yalçın ERTAŞ’a  okulumuz  öğrencilerine  yapmış olduğu sunumun  sonunda   teşekkür  belgesi  takdim  edilmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [794]