Tekstil Programı Etkinliği Düzenlendi

28 Mart 2022 pazartesi günü Tekstil Teknolojisi Programının düzenlemiş olduğu etkinlikte "İSKO AŞ.Fabrikası Personel Müdürü Sedat BİNİCİ" konuşmacı olarak öğrencilerimize sektörle ilgili çok önemli bilgiler vermiştir. Sayın Sedat Binici; SANKO HOLDİNG ve bünyesindeki İsko Fabrikasını tanıtarak; öğrencilerimizden staj sırasındaki, mezunlarımızdan ise iş hayatındaki beklentilerini açıklamış ve öğrencilerimizin sektöre hazırlanabilmesine çok önemli katkılar sağlamıştır. Tekstil Teknolojisi Programı öğretim elemanları Öğr.Gör.Dr.Mürüvvet Mangut, Öğr.Gör.Neslihan Yörük ve Doç.Dr.Zeynep Ömeroğulları Başyiğit önderliğinde  1. Ve 2. Sınıf öğrencilerimizin de aktif katılarak sorularına samimi cevaplar aldığı etkinlik yüksekokulumuzun seminer salonunda gerçekleştirilmiştir.

Haber Tarihi : [30-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.265]