2018-2019 Güz Dönemi Sonu Diploma Töreni
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonu itibari ile mezun durumuna gelen öğrencilerimizin Mezuniyet Dilekçelerini okulumuz Evrak Kayıt Birimine vermeleri, 0224 715 3361 faks çekmeleri ve Diploma Törenine katılacak öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Birimine isimlerini yazdırmaları, okulumuz Kütüphanesinden kep ve cübbelerini almaları gerekmektedir.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;
1- Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
2- Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS almış olmaları.

Mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartlarını teslim etmek zorundadır, kimlik kartının kaybedilmesi halinde yerel veya ulusal gazetede yayımlanmış ilan ile yazılı başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

MEZUNİYET FORMU

DİPLOMA TÖREN TAKVİMİ