YLSY BURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

13.03.2024 tarihinde saat 12.30’da Molla Fenari Salonu’nda YLSY Bursiyeri olarak Ürdün’de Doktorasına devam eden mezunumuz Derda İLHAN tarafından “YLSY BURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ” yapıldı. Moderatörlüğünü Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’in yürüttüğü seminerde Dekanımız Prof. Dr. Ali KAYA’nın Açılış Konuşması’ndan sonra Konuk Hocamızın öz geçmişi zikredilmiştir. Moderatörün Giriş Konuşması’nın ardından sorularını cevaplayan konuğumuz YLSY düşünenlere tavsiyelerde bulunmuş, tecrübelerini aktarmış ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırmıştır. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasından sonra seminer, YLSY ve Genel Kültür ile ilgili sorulardan oluşan yarışma ile devam etmiştir. Kahoot uygulaması üzerinden yapılan yarışmada 1. olan 3. sınıf öğrencilerimizden Veysel EKİN ve 2. olan Harun KOLUKISAOĞLU’na Ürdün’de dil kursu hediye edilmiştir. Program, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan AKÇAY ve Arş. Gör. İbrahim Halil GÜMÜŞTEKİN’in YLSY Bursiyeri Derda İLHAN’a hediyelerini ve Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’e teşekkür belgesini takdimi ve tebriği, yarışmayı kazanan öğrencileri tebriğiyle sona ermiştir.

Seminerin tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Haber Tarihi : [18-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [346]