Kur'an'ın Bilimsel Kaynak Değeri Konulu Uluslararası Konferans

4 Mart 2024 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İran merkezli Beyan Enstitüsü ve İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşeliği işbirliğiyle Kuran’ın Bilimsel Kaynak Değeri konulu bir uluslararası konferans icra edildi. Program çerçevesinde fakültemizi teşrif eden Dr. Muhammed Taki Sübhanî, Dr. Yusuf Mukaddem, Dr. Hasan Abdipour, Dr. Muhammed Ali Mirzaî ve Kültür Ataşesi Hasan Didbân, fakültemiz hocalarından Dr. Hüseyin Halil ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Dr. Sakin Taş ve konferansta tercümanlık görevini deruhte eden Dr. Neslişah Başbuğ’dan oluşan heyet fakültemiz dekanlığına nezaket ziyaretinde bulundular. Başarılı bir şekilde icra edilen konferanstan sonra yabancı misafirlerle kısa bir panoramik Bursa turu yapıldı.

Haber Tarihi : [07-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [432]