Öğrencilerimiz 2023-2024 Yılı Bahar Döneminde Ürdün’de Arapça Dil Öğrenimine Başladılar

2023-2024 yılı bahar döneminde Ürdün’de Arapça dil öğrenimi görecek öğrencilerimiz Amman’da bulunan Qasid Arapça Enstitüsü'nde eğitimlerine başlamışlardır. Ürdün Üniversitesi ile yapılan öğrenci değişim anlaşması kapsamında bu üniversitenin imkânlarından ve verilen derslerden yararlanmaları konusunda Doç. Dr. Ahmet İhsan DÜNDAR tarafından Prof. Dr. Mahmud er-Reşid ile görüşmeler yapılmıştır.
Ayrıca Yarmouk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mousa Sameh Rababah ile akademik iş birliği ve değişim programları konusundaki imkânlar üzerine görüşmede bulunulmuştur. Samimi ve olumlu bir atmosferde gerçekleşen görüşmede üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur.

Haber Tarihi : [22-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [827]