İlk Erasmus+ KA171 Projemiz Kabul Edildi

İlk Erasmus+ KA171 Projemiz 07.08.2023 tarihinde Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiş ve Fakültemiz ile Cezayir 2 Üniversitesi arasında Erasmus+ KA171 kapsamında hibe desteği alınarak öğrenci değişim imkânı elde edilmiştir. Karşılıklı olarak kurumlardan birer Doktora öğrencisi bu proje kapsamında eğitim ve araştırma faaliyetlerine katılabilecektir. Proje kapsamında öğrencimizin ilgili üniversiteye gidişi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgilendirme Erasmus Ofisi tarafından yapılacaktır.

02.02.2024 tarihinde Genel Kurul Salonu’nda tebrik konuşmasından sonra Dekanımız, Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Turgay Gündüz, Proje Ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şakar, Arş. Gör. Dr. Hüseyin Halil, Arş. Gör. Mensure Sönmez, Arş. Gör. İbrahim Halil Gümüştekin, Arş. Gör. Mehmet Ali Keskil’e Teşekkür Belgesi takdim etmiştir. Ardından Uluslararasılaşma Süreci toplantısına geçilmiştir.

Haber Tarihi : [05-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [594]