Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi çevrim içi “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Semineri”
 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi çevrim içi “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Semineri”

TÜBİTAK 2209-A 7’de 7 başarımız birçok haber sitesinde ve sosyal medyada yer aldı. “İlahiyat Alanında Uygulamalı TÜBİTAK 2209-A Projesi Hazırlama Eğitimi” ni yürüten Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’e diğer üniversitelerden Projelerle ilgili çok fazla soru ve talep geldi. İlk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin talebiyle 4 Ocak 2024 saat 20.00’de Fakültenin Dekan, Dekan Yardımcısı, Hoca ve Öğrencilerinden oluşan 63 katılımcıya Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ tarafından çevrim içi “TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ” yapıldı. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şahin YAVUZER’in yaptığı seminerde öncelikle Hocamızın öz geçmişi zikredilmiş ve açılış konuşması yapılmıştır. Ardından Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ TÜBİTAK 2209-A proje kodunu ayrıntısıyla anlatmış, nasıl yazılacağını uygulamalı bir şekilde göstermiş, kendi eğitim modelini tanıtmış, tecrübe ve kazanımlarını aktarmıştır. Proje yapmayı düşünenlere tavsiyelerde bulunmuş ve bu seminerde emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırmıştır. Soru-Cevap bölümüyle devam eden Seminer, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus KAPLAN ve Moderatör Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şahin YAVUZER’in Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’e teşekkürü ve tebriğiyle sona ermiştir. Biz de Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [539]