1985 Yılı Mezunları Fakültemizde Bir Araya Geldi

Fakültemizden 1985 senesinde mezun olanlar 38 yıl aradan sonra daha önce yaptıkları toplantının bir yenisini Bursa'da gerçekleştirdiler. Toplantı 4 Ağustos Cuma günü Ulucami'de cuma namazını müteakip başladı. Cumartesi günü Fakültemiz salonunda devam etti. Yoplantıya Uludağ Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, emekli hocalarımızdan Prof. Dr. Süleyman Uludağ, Prof.  Dr  Mustafa Kara, Prof. Dr. Hamdi Döndüren, Prof. Dr. Hayati Hökelekli, Profesör Dr. İzzet Er Profesör Dr. Ömer Özyılmaz, Dr. Osman Aşçıoğlu, Dr. Hayrettin Tınmaz, Dr. Akif Köten, Dr. Mustafa Özrurk, Dr. Mustafa Öcal katıldlar. Doktor Mustafa Öztürk'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim ve vefat eden hocalar ile dönem mezunlarından vefat edenlerin ruhlarına dua edildikten sonra açılış konuşmasını yapan tertip heyeti üyelerinden Prof. Dr. Hasan Basri Öcalan tüm hocalara ve toplantıya katılan dönem mezunlarına teşekkür ettikten sonra sırasıyla hocalar konuşmalar yaptılar. Burada konuşma yapan Süleyman Uludağ birlik ve beraberliğe, vefaya vurgu yaptı. Hüseyin Algül Hoca, Müslümanların Medine'deki birlik ve beraberliği ve kardeşlik duygularını örnek vererek bir olmanın önemine değindi. Toplantıya sağlık sorunları nedeniyle katılamayan fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ali Kaya göndermiş olduğu mesajda; fakültemizin 1985 mezunlarının bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bu birlik ve beraberliğin oluşmasında fakültemizin vermiş olduğu ruh ve anlayışın önemli bir yeri olduğunu, bunun devam etmesi gerektiği temennisinde bulundu. Fakültemizdeki toplantının bitişinden sonra ikindi namazı camimizde kılındı ve yakın bir yerde yenilen yemeğin ardından mezunlar 2025 senesinde mezuniyetin 40. yılında buluşmak üzere ve iyi duygularla birbirleriyle vedalaşaraķ ayrıldılar.

Haber Tarihi : [09-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : [973]