Prof. Dr. İsmail GÜLER Hocamızdan Endonezya'nın Yogyakarta Kentindeki Muhammediyye Üniversitesine Ziyaret

Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. İsmail Güler Endonezya’nın Yogyakarta kentindeki Muhammediyye Üniversitesinin Arap Dili bölümüne bir aylığına tanışıp, benzer konularda görüş alışverişinde bulunmak için davet edilmiştir. Derslerin ilk üç haftası uzaktan yapılmış, Haziran’ın son haftası program Endonezya'da yüz yüze gerçekleştirilmiştir. Ayrıca hocamız orada bölüm hocalarına ve öğrencilerine “Türkiye’de Arapça Öğretiminin Tarihi ve Sorunları” başlıklı bir konferans vermiştir. Konferans ilgili fakülte dekanının ve bölüm başkanının takdiminden sonra üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz beyin selamlama videosu ile başlamış, ileriye dönük öğrenci ve öğretim üyesi değişimi programı çerçevesinde iyi niyet görüşlerinde bulunulmuştur.

Haber Tarihi : [14-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [541]