Fakültemiz İşveren Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemizin eğitim programlarının ilke hedef ve öğrenci kazanımlarının değerlendirilmesi ve programların geliştirilmesi amacıyla oluşturulan işveren danışma kurulu toplantısı  05.07.2023 tarihinde akademik genel kurul salonunda yapıldı. Programa Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Dekan hocamız Prof. Dr. Ali KAYA, Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU, Osmangazi İlçe Müftü Vekili Şaban ÇAĞLAR, Nilüfer AİHL Müdür Abdülkadir Çınar, BTSO Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bilal Yaşar KARTAL, Mehmet Aker İlkokulu Müdür Murat KUTLU ve değerli hocalarımız katıldı. Programda fakültemiz mezunlarının DKAB ve İHL Meslek Dersleri Öğretmenliği Özel Alan Yeterliklerini ve Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterliklerini ne ölçüde karşıladığı konuları tartışıldı.

Haber Tarihi : [07-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [541]