Fakültemiz ve ULUSEM ile ilk kez iş birliği içinde Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ tarafından 3 Mart-26 Mayıs arasında yapılan ve fakültemizin 26 öğrencisinin TÜBİTAK 2209-A koduna 7 Proje ile ilk kez başvurmasına öncülük eden “İlahiyat Alanında Uygulamalı TÜBİTAK 2209-A Projesi Hazırlama Eğitimi Sertifika Töreni” 14 Haziran 2023’te gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Mahmut Şevket ÖZTÜRK’ün Kur’an tilavetiyle başlayan programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali KAYA, önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, ULUSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şükrü DOKUR’un selamlama ve teşekkür konuşmalarının ardından öğrenciler proje eğitiminde elde ettikleri kazanımlar üzerine konuşma yaptılar. Ardından Eğitmen olarak ders veren, 7 projeyi detayıyla okuyup ilgilenen, bu süreçte aylardır emek veren ve bu programın Koordinatörlüğünü özverili bir şekilde yürüten Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’e Prof. Dr. Ali KAYA ve Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ tarafından plaket ve iki teşekkür belgesi takdim edildi. Tören, eğitime tam katılıp proje yazarak ULUSEM’den e-devlet onaylı sertifika kazanan 7 gruba (26 öğrenci) Protokol ve projelerin Danışmanlıklarını yürüten Fakülte Hocalarımız tarafından sertifikalarının takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Fakültemizin birçok ilkine imza atan bu proje eğitim süreci için başta ULUSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şükrü DOKUR’a, Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’e, Projelerin Danışman Hocalarına ve canla başla çalışan 26 öğrencimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [836]