İlahiyat Kariyer Günleri Sona Erdi

İlahiyat Fakültesi’nde Kariyer Planlama dersi çerçevesinde bütün fakülte öğrencilerine açık dört program gerçekleştirildi. Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programların moderatörlüklerini Kariyer Planlama Dersi’ni yürüten Prof. Dr. Vejdi Bilgin, Doç. Dr. Mehmet Şanver ve Öğr. Üyesi Dr. Akif Hayta yaptılar.

Kariyer Günleri kapsamında 15 Kasım 2022’de Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Arslan ve Ahmet Cevdet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nermin Polat, 13 Aralık 2022’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zehra Demirbaş ve İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmeni Şükrü Dinçer, 20 Aralık 2022’de Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyye Tarakçı ve İmam-Hatip Abdullah Cengiz,  27 Aralık 2022’de Başvaiz Ahmet Arda ve Vaiz Gülsüm Sarıdaş öğrencilik hayatlarından günümüze kariyerleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Haber Tarihi : [28-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.053]