2021-2027 AB Hibe Programları ve Proje Yönetimi Eğitimi
 2021-2027 AB Hibe Programları ve Proje Yönetimi Eğitimi

Fakültemiz ve Bursa Valiliği iş birliği ile 06.12.2022 Salı günü Arş. Gör. Mensure Sönmez'in koordinatörlüğünde, "2021-2027 AB Hibe Programları ve Proje Yönetimi Eğitimi" düzenlendi.

Bursa Valiliği AB Proje ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi görevlileri tarafından verilen ve dört oturum halinde gerçekleştirilen eğitimin ilk oturumu Prof. Dr. Ali Kaya hocamızın açılış konuşmasının ardından AB Proje ve Eğitim Koordinatörü Dr. Arzu Erdi'nin sunumuyla saat 10.00'da başladı. Dr. Erdi'nin yanı sıra Proje uzmanı Abidin Selvi, Proje uzmanı Emine Dilara Kaya Keser ve Proje uzmanı Yücel Göç de AB Programları, İPA, Erasmus+, Avrupa Dayanışma Programı (ESC), Ağlar ve Ortaklıklar, Yükseköğretim öğrencilerine yönelik Gençlik Programları, üniversite personeline yönelik hareketlilik programları ve proje yönetimi konusunda oldukça faydalı bilgiler sundular.

Mesai bitimine kadar devam eden ve yoğun ilgi ile takip edilen etkinliğe tam olarak katılım sağlayanlara katılım belgelerinin, konuşmacılara ve program koordinatörüne teşekkür belgelerinin verilmesi ile etkinlik sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [982]